Бітумна черепиця – надійний захист Вашого даху!

Бітумна черепиця – сучасне покрівельне покриття з високими експлуатаційними характеристиками. Відрізняється такими перевагами: високими тепло-, звукоізоляційними властивостями, зносостійкістю, привабливим зовнішнім виглядом. Але існує ряд особливостей, які необхідно враховувати при виборі матеріалу і монтажі.

З Loveks-K вигідно!

Loveks-K працює з 2005 р. Компанія пропонує клієнтам великий вибір будматеріалів для даху. У прайсі покупці можуть вибрати продукцію 38 брендів! Це більше 120 видів покриттів, представлених в 500 кольорах. Кожен забудовник підбере необхідні для дизайну будинку елементи покрівельної системи.

Також фірма пропонує безкоштовний вимір покрівлі і розрахунок необхідної кількості матеріалів. При цьому, враховуються технічні характеристики покрівлі, габарити листів покриття.

Технологія виробництва

Купити бітумну черепицю в магазинах компанії Loveks-K можна в вигляді ґонту – невеликих плиток з фігурним краєм. З фото и детальними характеристиками продукції запропонованої до продажу можна ознайомитись на офіційному сайті Ловекс-К.

Гнучка черепиця виготовляється зі склополотна з підвищеною міцністю з бітумним просоченням щільністю: 80-125 г/см2. Склополотно покривають поліпшеним модифікованим бітумом з полімерними добавками. Цей шар забезпечує високу міцність бітумної черепиці, гнучкість, стійкість до деформацій.

На лицьову сторону наносять кольорові кам’яні гранули з базальту, мінеральної та сланцевої крихти для підвищення стійкості покрівельного матеріалу до механічних і хімічних пошкоджень. Кам’яні гранули надають черепиці більш привабливий зовнішній вигляд і запобігають утворенню грибка.

На внутрішню сторону наносять самоклеючий шар, за допомогою якого проводиться монтаж.

Вартість бітумної черепиці залежить від виду, якості і виробника використаних матеріалів. Але скільки б грн/м2 не коштувало покриття, Loveks-K пропонує лише найкращі умови для клієнтів.

Технічні характеристики

Компанія Loveks-K пропонує купити бітумну черепицю постачальників Італії, Фінляндії, Росії, України з такими характеристиками:

  • Невелика вага: м’яка покрівля в середньому важить 8-13 кг на один квадратний метр;
  • Довжина ґонту – 1000 мм;
  • Ширина ґонту – 317-341 мм;
  • Товщина ґонту 3-3,2 мм;
  • Укладати матеріал допускається на дах з мінімальним кутом нахилу 12˚. Максимального кута не існує;
  • Експлуатувати можна при температурі від -40С до +110˚С;
  • Покрити дах можна з будь-якої геометрією;
  • Термін експлуатації тривалий: 50-100 років, гарантію виробники надають в залежності від якості ґонту, від 10 до 50 років.

Монтаж гнучкої черепиці не складний, а при дотриманні правил монтажу, м’яке дахове покриття буде надійно захищати Ваш будинок десятиліттями.

Ціна на бітумну черепицю в Україні досить низька, доступна більшості забудовників. Купуйте будівельні матеріали: металлочерепицю, профнастил, керамічне покриття та інше в інтернет-магазині Loveks-K з доставкою по Україні або у партнерів. Наявність та розцінки можна дізнатися у консультантів. А в Києві і Одесі можна відвідати шоу-руми і побачити весь пропонований товар.

Комментарии запрещены.

Razrabotka otdelki fasadov
  • Зелёный фасад: зачем обустраивать и какие растения выбрать
    02.12.2021

    Вот причины, по которым стоит вырастить зелёный фасад для своего дома: Фасад крепкий, но устаревший, поизносившийся немного. И хочется придать ему новый облик, сделать более привлекательным. Можно, конечно, облицевать стены сайдингом, но растения вырастить проще, куда менее... 

  • Чем и как покрасить виниловый сайдинг
    02.12.2021

    Причин покрасить виниловый сайдинг на фасаде две: Износ. Со временем под солнечными лучами отделка меняет цвет, тускнеет, на ней могут появиться белёсые пятна и микротрещины. И дом выглядит уже вовсе не таким красивым, как после строительства. Декор. Выбор цветов винилового... 

  • Ответы на вопросы об OSB-плитах
    02.12.2021

    1. Каков состав ориентированно-стружечных плит? Основной материал — древесная щепа — видна сразу. Это главная особенность таких плит, у них ярко выраженная текстура. Щепа составляет от 90 до 95% ОСП. Остальное — связующие синтетические смолы, содержащие формальдегид. 2. Получается,... 

  • Дома  зеркальными фасадами: фотоподборка
    02.12.2021

    Чаще всего фасады зеркальных или, как их ещё называют, светоотражающих домов, облицовывают стеклом со специальным ультрафиолетовым напылением. Люди его не различают, перед ними просто зеркало. А вот птицы УФ-покрытие видят, поэтому в фасад точно не врежутся — так проявляется...